14 Şubat 2014 Cuma

Pirinç Çorbası Oktay Usta



Özeti:

Pirinç Çorbası Oktay Usta MALZEMELER

4 bardak et suyu,

6 çorba kaşığı pirinç,

2 domates,

1 tu­tam maydanoz,

1 kaşık yağ,

tuz.

Pirinç Çorbası Oktay Usta HAZIRANIŞI

Et suyu ile yağ, orta büyüklükte bir tencereye konulur. Sonra sıra ile şu işlemler yapılır:

• Domatesler rendeden geçirilip suya konur. Pirinç Çorbası Oktay Usta

• Kaynayınca; ayıklanmış, yıkanmış pirinç eklenir.

• Pirinçler yumuşayıp, uzayıncaya kadar... tarifin devamını Pirinç Çorbası Oktay Usta başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder