14 Şubat 2014 Cuma

Süzme Mercimek Çorbası Oktay Usta 14/02/2014



Özeti:

Süzme Mercimek Çorbası Oktay Usta MALZEMELER

1 büyük fincan kırmızı (veya yeşil) mercimek,

4 bar­dak et suyu (veya su),

1 kaşık un,

1 baş soğan,

1 havuç,

1 kaşık yağ,

tuz.

Süzme Mercimek Çorbası Oktay Usta HAZIRLANIŞI

Tencereye yağ ve doğranmış soğan konulup, orta ateşte pem­beleşmeden kavrulur.

Sonra sıra ile şu işlemler yapılır:

• Soğanlar hafif pembeleşince, 1 kaşık un konulup 1-2 kere karıştırılır. Sonra yıkanmış,... tarifin devamını Süzme Mercimek Çorbası Oktay Usta başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder